Genanvendelse af plast er bæredygtighed!

Bæredygtig emballage med mindre miljøbelastning

Respekt Danmark er en moderne, innovativ og bæredygtig virksomhed, der ønsker at være i front, når det angår miljø, genanvendelse og ressourcebevidsthed. Derfor er vi som virksomhed meget opmærksomme på at bidrage til den cirkulære økonomi, og vi mener, at det er en helt fundamental opgave for os udvise et globalt etisk ansvar og handle derefter.

Respekt Danmark tilbyder på baggrund af dette ansvar en yderst miljøvenlig og bæredygtig løsning for vores kunder, der ikke alene ønsker produkter med Svanemærket men også efterspørger emballage, der er kendetegnet af ringe eller ingen miljøbelastning.

Respekt Danmark introducerer nu, som nogle af de allerførste på markedet for sæbe og rengøringsmidler, vores produkter leveret i flasker og dunke af PCR-materiale (Post Consumer Recycled), der er en plast, som er produceret af minimum 95% genanvendt plastik.

PCR plast er hustandssorteret plast – altså det plastik som forbrugeren smider ud – der nedbrydes og gendannes til ny plast. Udover den indlysende fordel ved at eliminere noget af den plast, som kloden i forvejen kæmper for at komme af med, kræver forarbejdningen og produktionen mindre energi og brug af fossile brændstoffer end tilsvarende ”jomfru”-plast. Brug af PCR plast skaber helt åbenlyst mindre forurening, færre affaldsprodukter og dermed færre spildte ressourcer.

 

Respekt Danmark tilbyder ikke alene diverse PCR løsninger både i plastflasker og dunke men også i form af PET-flasker, triggere m.m.

Vi er af den overbevisning, at vores sæbe og rengørings-produkter skaber merværdi for vores kunder og ligeledes understøtter samme kunders bæredygtige profil.

Kontakt os på 70 60 58 70 eller besøg respektdanmark.dk. Vi ser frem til at drøfte vores spændende produktnyheder med dig.