RESPEKT DANMARK

Grundstenen til Respekt Danmark blev lagt af Fabrikant Vagn Paaskesen tilbage i 1964. Det er den klassiske succeshistorie. En enkelt person, der drives af engageret og iværksætterånd, starter sin egen virksomhed. I det lejede lokale i Rømersgade ved det gamle Grønttorv i København står fabrikanten selv for både produktion og salg, mens familien hjælper til. Langsomt vokser både kundekreds og antal ansatte. Familien spiller stadig en stor rolle i firmaet frem til 2017. Som led i et generationsskifte vælges at sælge aktiverne til Michael Høyer og Rikke Birch som begge har mange års erfaring i branchen.

Idag er Respekt Danmark en top moderne virksomhed, der drives af en innovativ tankegang. Vi ved at virkeligheden handler om et stadig større krav til produktudvikling, produktionsfaciliter og evnen til at se vores kunders muligheder i et stadig strørre konkurrencepræget marked. Vores moderne maskinpark er klart vores styrke og det kombineret med en konstruktiv dialog omkring forretningsudvikling på produktsiden, skaber helt nye muligheder for optimering af bundlinien hos vores kunder.

Vi er ikke i tvivl om, at nøglen til succesen har været evnen til at fastholde den lille virksomheds fleksibilitet og service kombineret med vores innovative tankegang. Vi er meget bevidste om, at den gensidige tillid, der kendetegner vore kunderelationer, skal være funderet i vor evne til at hjælpe med forretningsudvikling med fokus på vores kundes bundlinie. I Respekt Danmark kender vi værdien af et tæt samarbejde med kunden. Vores bidrag bliver mere kvalificeret jo tættere relation vi har til vores kunde – og kravene til os bliver mere præcise og relevante.